szülőszoba | shop | új kollekció | rólunk | kapcsolat | partnerek | video | english
logo
 

Örülök, hogy megtaláltál bennünket, köszöntünk a b.boom szülőszobán!

Ha itt vagy az azt jelenti, hogy neked is fontos hogy csinos kismama légy, hogy ne csak megtörténjenek veled a dolgok hanem igazi szereplője legyél kismamaságodnak, hogy az új trendekről időben tájékozódj és hogy olyantoktól értesülj várandósságról és szülésről, akik valóban átélték mindezt. Regisztrálj a szülőszobán, hogy elsőkézből kapj információkat a b.boom akcióiról és hogy nyomonkövesd terhességed állomásait. Ha van kérdésed, témaötleted, vagy épp kismamanaplót írnál nekünk, ne habozz, jelentkezz!

 Ilyen színű lesz a gyerek szeme

2015-10-16

Érdekes latolgatni, hogy milyen színű lesz a baba szeme

(tovább...)

 Kismamafotózás 2015

2015-06-04

hangulatok

(tovább...)

 Dolgozunk a babaprojekten - kismamaság a szavak tükrében

2015-01-18

Nem, nekem semmi ilyesmi nem volt és nem is lesz a hasamban. Amikor valakinek a fejéből úgy tíz éve kipattant a pocaklakó szó, biztos eredeti és cuki volt, mára viszont nem tudok ennél elcsépeltebb és idegesítőbb szót. A gugli 196.000 találatot dob ki rá,  ahogy nézem a legtöbben saját gyermeküknek adják ezt a roppant frappáns nevet. Sajnos addig jutottam, hogy önmagában a pocak és a poci is borzolja az idegeimet. (A poci főként egy termetes görögdinnyére hajazó has esetén vicces.)

(tovább...)

 Húznak-nyúznak majd kikapnak

2015-01-12

Amikor először találkoztam szülészemmel, még semmit nem tudtam róla. Csak annyit, hogy felkapott, hogy csak kedves rokonom protekciójával tudtam hozzá bejutni, de hogy mennyire a természetes szülés híve, azt nem tudtam róla. Így aztán első találkozásunkkor szemrebbenés nélkül kérdeztem a kedves mosolyú doktor urat, hogy lehet-e nála császárral szülni, mert én olyan mérhetetlenül rettegek és én – bár sok millióan túlélték – nem fogom kibírni. Nagyot nevetett. És milyen igaza volt. Életem két legszebb emléke a két (normál) szülésem, nem cserélném el őket a császármetszés műtétjének emlékével.

(tovább...)

 Tényleg veszélyes a terhesség alatt szoptatni?

2015-01-07

Paul, a férjem, Bethany, a lányom és én egy este a városházán voltunk, amikor az ott megrendezett esemény egyik médiuma rám mutatott és azt mondta, hogy gyereket várok. „Esélytelen” gondoltam önelégülten. „Szoptatok.”

A szoptatás egy fantasztikus, természetadta védekezési mód sok nő számára (nem mindenkinek), egészen addig amíg csak és kizárólag, kevesebb mint 4 óránként szoptat. Ha csak egyetlen alkalommal is ennél nagyobb a kihagyás két szoptatás között – 6 óra például –, vagy időközben visszatért a menstruációs ciklus, akkor az ovuláció feltehetően megtörténik és így a szoptatás már nem megfelelő védekezési mód.

 

(tovább...)

 Tercsi, Fercsi, Kata, Klára, s valahány név a naptárban

2015-01-01

Nevet választani a gyereknek – jó program, nekem szinte ajándéknak tűnt, hogy én adhatok nevet valakinek. Nézni, ahogy ki erre, ki arra húzza a száját, kérdez vissza, hogy: -MIIII? – na ez már nem olyan jó móka.

(tovább...)
easyweb