szülőszoba | shop | új kollekció | rólunk | kapcsolat | partnerek | video | english
logo
 

A Weboldalt (http://www.bboom.hu/, http://www.kismamatrend.hu/, http://www.mama-licious.hu, http://www.mamalicious.hu, http://www.bboomcollection.hu, www.igykerekavilag.hu) általában ingyenesen és anélkül látogathatod, hogy magadról bármilyen személyes adatot meg kellene adnod. A Weboldal meghatározott részeihez való hozzáférés azonban regisztrációhoz kötött. A regisztráció során arra kérünk, hogy részünkre olyan információkat adj meg, melyek személyes adatoknak minősülnek (pl. név, e-mail cím, telefonszám). A Babszem Kereskedelmi Kft. mint adatkezelő, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LIII. törvény előírásait maradéktalanul betartva fogja az adataidat kezelni és nyilván tartani, s csak abban a körben, melyhez kifejezett felhatalmazást adtál. A regisztráció során tudomásunkra jutott személyes adataidat semmilyen körülmények között nem tesszük - kifejezett jóváhagyó hozzájárulásod nélkül - más számára hozzáférhetővé, kivéve a jogszabályi kötelezés illetve a hatósági eljárás eseteit. A Babszem Kereskedelmi Kft. az általad szolgáltatásunk igénybe vételével az interneten közzétett információkért mindennemű felelősségét kizárja.

A Weboldal megtekintésével Te és a Babszem Kereskedelmi Kft. távközlési eszköz útján létesített egymással kapcsolatot, az információ szolgáltatása nyílt hálózaton (Internet) történik. Ez a Babszem Kereskedelmi Kft. részéről fokozott ellenőrzési és biztonsági követelmények betartását teszi szükségessé.

A Babszem Kereskedelmi Kft. az adatvédelmi jog hatályos előírásai szerint törekszik arra, hogy szolgáltatása a technikai szempontok szerint is biztonságosnak minősüljön. Ugyanez az internetes oldalainkat elérhetővé tevő szolgáltatóra is vonatkozik, aki a tudomására jutott információkat üzleti titokként köteles kezelni.

A Babszem Kereskedelmi Kft. bármikor rendelkezésedre áll, hogy az általunk kezelt személyes adataiddal kapcsolatosan tájékoztatást adjon neked. Amennyiben úgy érzed, hogy a Babszem Kereskedelmi Kft. személyes adataid kezelésével kapcsolatosan nem elvárásaidnak megfelelően jár el, kérjünk haladéktalanul jelezd ezt nekünk, hogy az esetet kivizsgálhassuk, s gyakorlatunkat az igényeidhez igazíthassuk. Ahhoz is jogod van, hogy jogsérelem bekövetkezte vagy annak közvetlen fennállásának veszélye esetén panaszoddal az adatvédelmi biztoshoz fordulj.

Amennyiben kiderül, hogy valamely harmadik személy jogait vagy egyébként a jogszabályokat sértő módon más személyes adatait adtad meg vagy egyébként a Weboldal használata során kárt okoztál, a Babszem Kereskedelmi Kft. az ebből eredő kárát jogosult lesz feléd érvényesíteni és köteles vagy valamennyi ebből eredő követeléssel szemben a Babszem Kereskedelmi Kft.-t megóvni és azokat viselni. A Babszem Kereskedelmi Kft. ilyen esetben minden tőle telhető segítséget megad az eljáró hatóságoknak a jogsértő személy személyazonosságának megállapítása céljából.

A Weboldalon a számítógépek internet címei, az IP-címek naplózásra kerülnek, hogy rögzítsék a felhasználó látogatását. Ezeket az adatokat elemezve a Babszem Kereskedelmi Kft. statisztikákat készít, például annak megállapítása céljából, hogy a webhely mely részét milyen gyakran látogatják a felhasználók és alkalmanként mennyi időt töltenek ott. Az IP-címeket a Babszem Kereskedelmi Kft. semmilyen olyan más adathoz nem köti, amely alapján személyesen azonosítható lennél, az adatok kizárólag statisztikai célokat szolgálnak.

b.boom szülőszobában
született babák: 1397
easyweb