szülőszoba | shop | új kollekció | rólunk | kapcsolat | partnerek | video | english
logo
 

 Világ MILF-jei egyesüljetek!

2012-07-13

Felbosszantott egy cikk.

Kezdem az elején.

Két gyereket szültem, de megmaradtam NŐ. Nem csak anya, de nő is. Játszótérre nem mentem trenyagatyában és zsíros hajjal (fintorgóknak: nem is körömcipőben és frissen fodrászolt fejjel!). A külsöm ápolt, a hajam általában úgy-ahogy vállalható, járok edzeni, szoktam futni, sőt, manikürőshöz is eljárok és mindemellett foglalkozom a gyerekeimmel. A magamra fordított energia időben minimális, látszatra azonban orbitális. Az életem része, hogy foglalkozom magammal, testileg, lelkileg.

Nem bírom a sopánkodó nőket, akik „feláldozzák” magukat és nőiességüket a család oltárán, eltakarítják a gyerek minden vacsoramaradékát, edzeni nem mennek és saját elmondásuk szerint a gyerek születése óta nem frissült a ruhatáruk. Sajnos nem egy ilyen nőt ismerek és a legjobban az bosszant fel, hogy amikor megemlítem, hogy futni voltam, felsóhajtanak: jaj, ha nekem erre lenne időm. Lenne. Este 8-tól 9-ig egy héten kétszer mindenkit tud hiányolni a családja. A másik kedvenc sóhajom, a „de klassz ez a felső” kezdetű, mire kedvesen megjegyzem, tegnap vettem itt és itt 1700 Ft-ért (megtörtént eset). Bíztatom, talán fáradjon el oda. Áááááá, én nem. És hordja tovább a kinyúlt, unalmas, formátlan, stílustalan pólóját.

A cikket, ami felbosszantott egy ilyen önfeláldozó anya írhatta a MILF-ekről. A MILF-ek (Mom I’d Love to Fuck) igen vulgáris megfogalmazása olyan anyákat jelöl, akik továbbra is kívánatosak, vonzók, csinosak, bájosak, gusztusosak, sexik, jóllehet túl vannak 1-2-3 gyerekszülésen. Véleményem szerint nincs nő a világon, aki ne vágyna erre a címre. Igenis klassz dolog szülés után jól kinézni, és itt most nem csak azokra gondolok akik nulla kiló plusszal pipálták ki ezt a projektet. Ám a cikk szerint lealjasít, a szent küldetést (a gyereknevelést nevezi így) kiforgatja. Miért kellene ennek a két dolognak elválni? Vagy kívánatos egy anya vagy orrot töröl kinyúlt nadrágban? Olyan anya nincs, aki mindkettőre képes? Én figyelem az anyákat jöttömben-mentemben, látom a játszótéri anyákat és döbbenten kell megállapítanom, hogy van, de nagyon kevés. És tévedés ne essék, nem a szép nőket keresem, hanem azokat, akiken látszik, hogy idén is vettek ruhát, jártak fodrásznál az utóbbi hónapokban és a sminkecsettel sem port törölnek.

A MILF-ellenesek teljes képzavarban élnek, legalábbis egyes kommentek alapján: szerintük a MILF forrónaciban és magassarkúban jár, szilikonnal dúsított mellekkel és szájakkal vicsorit a gyerekre vagy épp lepattan róla a bőrnaci – nem, ezek nem MILF-ek, de most nem írom le hogy mik. A MILF fogalma ennél sokkal egyszerűbb. Ki ne látta a Született Feleségek bármely epizódját, ahol minden anya ebbe a szerepbe illik. Jó-jó, ez csak egy buta amerikai sorozat, de ott a joggingolni induló anya is kivánatos. Na persze ne innen inspirálódjunk, elég csak simán kicsit magunkra figyelni és nem csak a gyerek ruhatárát bővíteni. A bosszantó cikk köré toborzódott nők pedig szerintem simán csak irigyek: irigyek, hogy bár egyidősek a MILF-ekkel, nekik is van gyerekük – de nőként már nem néz rájuk senki az utcán. Egy nőnek kell a visszajelzés, kell az elismerés, kell a csodáló tekintet. És heti 2-3 óra épp magunkra ne jusson? Na ne!!!!

easyweb