szülőszoba | shop | új kollekció | rólunk | kapcsolat | partnerek | video | english
logo
 

 13 vicces és sírnivaló tárgy a bababiznisz jegyében

2013-11-18

Korábban is írtam már a felesleges, bababiznisz által ránksózott (már aki hagyja) baromságokról, de amiket most találtam, azok mindent visznek. Babaparóka, síráselemző, magzatrúgás-jelző és egyéb emeletes hülyeségek következnek.

A Zaky Bébi Párna egyenesen sírnivaló: hát mire lenne annak a gyereknek anyukája és apukája, ha nem arra, hogy őt simogassa? Komolyan van aki vesz két kézimitátort a boltban és ezekkel ölelteti a gyerekét? (Mellesleg a képen úgy néz ki mintha egy szörny éppen elrabolná a gyereket.)

Minden gyerek szokott lovagolni a papáján, nos ez a kis készség arra szolgál, hogy apuka hát ne törje fel a baba fenekét, vagy a baba feneke ne szúrja apuka hátát. Nyereg apukáknak.

Ez a cuki zuhanysapka arra szolgál, hogy nehogy a gyerek szemébe menjen egy csepp víz. A képen lévő gyerek így sem tűnik boldognak – én sem lennék az egy ilyen izében.

Kopasz a gyereked? Vegyél neki parókát! Ki az az elvetemült szülő, aki szégyelli, hogy a gyereke kicsit gyenge hajszerkezettel jött a világra?

A hörcsögök önetetőjére hajaz a járókára szerelhető tej(?)adagoló. Meghitt etetés, pápá.

Hasonló gondolatmenetre épít a cumisüvegtartó (nekem kicsit házibarkácsnak tűnik, de így árulják), szegény anyuka hadd ne etessen már kétóránként. Érdekelne, mi történik félrenyeléskor.

A kaki-figyelmeztetőt szaglás nélküli anyukák számára fejleszthették ki. A szerkezet pí-pí hang kiadásával és villogó piros fénnyel figyelmeztet az eseményre. Ja, az feküdjön ezen a méretes csengőn, aki kitalálta.

Khm... értem én, hogy nemek közti esélyegyenlőség meg minden, de ez biztos kell?

Ez legalább vicces: a padló csúszó-mászó gyerekre szereljünk felmosót, legalább valami hasznot is hajt.

Ahányszor a magzat megrúg, a kismamán lévő öv küld egy ’Megrúgtam a mamát!’ üzenetet a Twitterre, így az apuka sem marad ki semmiből. Kíváncsi lennék az utolsó hetek rúgósorozatinak tweetjeire.

Babapopsi-szárító – hogy a hajszárító miért nem jó erre a célra, azt nyilván csak a gyártók tudnák megmondani. Persze az is egy járható út, hogy van 14 másodpercnyi elpazarolható időd arra, amíg magától megszárad.

A The Why Cry Baby Crying Analyzer névre hallgató szerkezet klinikailag bizonyítottan tudja, hogy mikor miért sír a gyerek és ezt meg is tanítja a szülőknek. Muhaha.

És bár ez nem bébitermék, ezt nem hagyhattam ki, a cakewrecks.com kínálata a megszülető gyermeket ábrázoló torta. Jó étvágyat!

Címkék:
nagyvilág
easyweb