szülőszoba | shop | új kollekció | rólunk | kapcsolat | partnerek | video | english
logo
 

Örülök, hogy megtaláltál bennünket, köszöntünk a b.boom szülőszobán!

Ha itt vagy az azt jelenti, hogy neked is fontos hogy csinos kismama légy, hogy ne csak megtörténjenek veled a dolgok hanem igazi szereplője legyél kismamaságodnak, hogy az új trendekről időben tájékozódj és hogy olyantoktól értesülj várandósságról és szülésről, akik valóban átélték mindezt. Regisztrálj a szülőszobán, hogy elsőkézből kapj információkat a b.boom akcióiról és hogy nyomonkövesd terhességed állomásait. Ha van kérdésed, témaötleted, vagy épp kismamanaplót írnál nekünk, ne habozz, jelentkezz!

 Mindig kell egy kabát...

2013-10-16

Biztos tapasztalod magadon Te is, hogy terhesen kevésbé vagy fázós. Régen én állandó jégcsap kéz-láb voltam, mindig és mindenhol tudtam fázni – aztán kismamaként mindez egy csapásra megváltozott. Jóval több vér csörgedezik ereidben és talán a hormonok is neked dolgoznak, pontosabban fűtenek. Ez persze azért nem jelenti azt, hogy sosem fogsz fázni és semmilyen meleg holmira nem lesz szükséged, de jobb tudnod, hogy mivel kismamaként előbb lesz meleged, mint hogy fázzál, ne gondolkozz nagyon vastag kabát vásárlásán, inkább ügyelj a réteges öltözködésre. A süvöltő szelet és hóesést viszont csak egy igazi téli kabáttal tudod megoldani, tehát kabát kell, mert nem biztos, hogy a férj sídzsekijében szeretnél kigömbölyödni. Az nem annyira vonzó, bárki bármit is állít.

(tovább...)

 Több tízezer ovis gyereknek nem lesz helye?

2013-04-29

Iskolába idén jelentkező ismerőseim egyre-másra panaszkodnak: nem jut be a gyerek a kiszemelt intézménybe. Hát hogy is jutna, amikor rengeteg idén 7 éves jelentkezik, tekintve hogy tavaly még nem volt kötelező 6 évesen iskolába menni,  és ugye az idei 6 évesek is idén nyomakodnának be az intézményekbe. Ahová bizony nem férnek be.

(tovább...)

 Bakancs, gallér, állatminta – itt az idei ősz divatja

2011-09-30

A Bezzeganyán az elmúlt héten a b.boom divatszakértője, Matheidesz Dóra adott tanácsokat az őszi divattal kapcsolatban. Hogy ne csak a bezzeg-, hanem a b.boom kismamák is részesüljenek tanácsaiban, mi is közöljük divattippjeit.

Akármikor is esel teherbe, egész biztosan nem úszhatod meg a hideg hónapokat. Még ha csak érintőlegesen is, de valamilyen hideg, nedves, kellemetlen, ködös, nyálkás évszak bele fog esni a kilenc hónapodba. Márpedig hideg időben sokkal nehezebb és jóval ruhaigényesebb öltözködni. Kismamaként amúgy is nehéz felöltözni, mert mire megszokod, hogy van egy hasad már meg is szülted azt a gyereket. Mire megtanulsz vele együtt létezni és nem mellső púpnak tartani, már nincs is ott. Utána viszont csak muszájból veszed fel a kismamaruhákat, hiszen más nemigen jön rád. Igaz, jó érzéssel tölthet el a tudat, hogy nem csak arra a kilenc hónapra voltak jók, ha már olyan gondosan válogatva vetted őket. És különben is olyan szépek. Viszont a plusz kilók és laposodni nem akaró hasad bosszantó érzés és látvány lehet. Tehát mégsem javasolom, hogy arra törekedj, hogy ezentúl kismamaruhákba fogsz öltözködni.

 

(tovább...)

 Leggings – nem csak párductestűeknek!

2010-09-01

Életem második leggingsét éppen két hete vettem meg. Az elsőt ezelőtt 20 évvel kaptam: ha szavaznom kellett volna, hogy mi az a divat, ami tuti, hogy nem jön vissza, az szinte biztos, hogy a cicanadrág, újabb nevén a leggings lett volna.

(tovább...)

 Bölcsis lesz a gyerekem! Bölcsis lesz a gyerekem???

2010-08-30

Nálunk nem kellett a gyereket 4 hetes korában beíratni a helyi bölcsődébe. No nem azért teszik ezt sokan, hogy az újszülött 4 hetesen oda járjon, hanem hogy majd 2 év múlva legyen helye. Én lesétáltam a gyerek második szülinapja körül, és szeptemberben máris komoly bölcsis lett. Amilyen egyszerűen ment a beíratás, olyan nehezen a beszoktatás, a bölcsőde nem lett sem az én, sem a gyerek kedvenc helye. De ez egy másik történet.

(tovább...)

 Még a gyerek is belefér…

2010-08-16

A mélyülepű nadrág megosztja az embereket: van akit a világból lehet vele kikergetni (ilyen az én apám, akivel való találkozáskor, hiába taposom immár 34. évemet, akkor sem merek felvenni ilyet), és van aki rajongója. Ez utóbbi vagyok én, és – szerencsére – a hozzám tartozó férfi.

(tovább...)
easyweb