szülőszoba | shop | új kollekció | rólunk | kapcsolat | partnerek | video | english
logo
 

Örülök, hogy megtaláltál bennünket, köszöntünk a b.boom szülőszobán!

Ha itt vagy az azt jelenti, hogy neked is fontos hogy csinos kismama légy, hogy ne csak megtörténjenek veled a dolgok hanem igazi szereplője legyél kismamaságodnak, hogy az új trendekről időben tájékozódj és hogy olyantoktól értesülj várandósságról és szülésről, akik valóban átélték mindezt. Regisztrálj a szülőszobán, hogy elsőkézből kapj információkat a b.boom akcióiról és hogy nyomonkövesd terhességed állomásait. Ha van kérdésed, témaötleted, vagy épp kismamanaplót írnál nekünk, ne habozz, jelentkezz!

 Ismét szegény gyerekeknek gyűjt a sok kicsi

2011-12-09

Talán emlékeztek még, tavaly hírt adtunk egy karácsony előtti kezdeményezésről, a sok-kicsiről. Sok kicsi idén is sokra megy, gyűlnek az adományok szép számban.

A 2011 karácsonyi sok kicsi ismételten nehéz helyzetű családok, gyerekek mellé szeretne odaállni, akik egyre jobban leszakadnak, egyre súlyosabb anyagi gondokkal küzdenek. Idei támogatottjuk a Menedékház Alapítvány lesz, akik 2005-ös alapításuk óta küzdenek az elszegényedés, a talajvesztés, a lakhatási nehézségek és a hajléktalanság ellen, nem pusztán szociális szolgáltatások nyújtásával és különböző intézmények működtetésével, de arra is figyelmet fordítanak, hogy sikerélményeket nyújtó elfoglaltságokat is biztosítsanak támogatottjaiknak  például egyik nagyon szimpatikus kezdeményezésük a Műhelyklub, amelynek keretében intézményeik használói - maguk is nehéz sorsú emberek - kerékpárokat, sporteszközöket, más használati eszközöket újítanak fel és juttatnak el elsősorban gyerekekhez.

(tovább...)

 Nem tudok tápszert és kenyeret venni a gyerekeknek

2011-08-26

A minap egy négygyerekes anyuka mondta nekem ezt a számomra felfoghatatlan mondatot. Velem ez nem történhet meg – gondolom én naivan, bár azt hiszem erre, senki nem számít.

Adott egy család, apa dolgozik tisztességgel, anya gyesen a harmadik gyerekkel. Menne már vissza nagyon a munka világába, hiszen a lakáshitel szorongat és ötüknek már nagyon szűkösen elég az apa keresete. És akkor becsúszik egy gyerek, jelesül a negyedik. Nincs mit tenni, meg kell szülni, akinek van már gyereke, megértem, ha képtelen elhajtatni egy magzatot, még ha áldatlan körülmények közé is érkezik. Lakáshitel fizetése nem megy tovább, sürgősen lépni kell, különben hamarosan csak a híd lesz az immár hattagú család feje felett.

 

 

(tovább...)

 2000 tombolajegy Bogiért

2011-07-08

Néhány hete egy felhívást tettünk közzé a szülőszoba hasábjain. A Budapest Moms' két lelkes anyukája, Morvay Réka és Natalie Turner, hogy segítsenek a betegsége ellen igazi hősként küzdő Bogin és családján, egy jótékonysági tombolát szerveztek. Egy szelvény csupán 300 Ft-ba, 1 Euróba került, ami nagyjából két gombóc fagyinak vagy egy tábla csokinak felel meg. A két hölgy célja az volt, hogy ha csupán kevéssel is, de segítsék a kislányt a gyógyulás útján.

(tovább...)

 Bogiért

2011-06-10

Hesegessük jó esetben egy életen át a gondolatot, hogy ilyesmi minket is érinthet? Vagy gondoljunk rá minden nap, hogy minket is, szeretteinket is, a világon a legimádottabbjainkat is elérheti ez a rémes betegség? Egyik megoldás sem jó. Amikor itt a diagnózis, mindenképp arcon csap.
Van aki már együtt él a biztos tudattal: gyermeke beteg, nagyon beteg. Bogi még csak 12 éves és már túl van hat kemoterápián.

(tovább...)

 Sok kicsi most tényleg sokra megy

2010-11-15

Egy zacskó süti ebédre öt gyereknek. Nincs születésnap, nincs karácsony – vannak olyan gyerekek ebben az országban akik legnagyobb vágyukként ennivalót rajzolnak. Mióta van gyerekem, ilyet hallva még jobban összefacsarodik a szívem.

Egy maroknyi így élő gyereken szeretne segíteni az idei sok kicsi akció. A sok kicsi ötlete tavaly született 15 gasztroblogger aktív közreműködésével. Közülük Lila Fügével beszélgettem az idei, hamarosan induló akcióról.

(tovább...)
easyweb