szülőszoba | shop | új kollekció | rólunk | kapcsolat | partnerek | video | english
logo
 

Örülök, hogy megtaláltál bennünket, köszöntünk a b.boom szülőszobán!

Ha itt vagy az azt jelenti, hogy neked is fontos hogy csinos kismama légy, hogy ne csak megtörténjenek veled a dolgok hanem igazi szereplője legyél kismamaságodnak, hogy az új trendekről időben tájékozódj és hogy olyantoktól értesülj várandósságról és szülésről, akik valóban átélték mindezt. Regisztrálj a szülőszobán, hogy elsőkézből kapj információkat a b.boom akcióiról és hogy nyomonkövesd terhességed állomásait. Ha van kérdésed, témaötleted, vagy épp kismamanaplót írnál nekünk, ne habozz, jelentkezz!

 Gyere moziba és ünnepelj velünk!

2013-03-28

Szép csendben néhány nappal ezelőtt 5 éves lett a b.boom. Mi magunk is nehezen hisszük, hogy immár öt éve telt el azóta, hogy először nyitott ki a Lövőház utcai üzletünk. Az első b.boom babák már óvodába járnak! Ha jól számolom 8 „generációnyi” kismamát kísértünk végig a maga 9 hónapján. Hiszen többetekkel baráti viszony alakult ki, a boltban sokszor meséltetek magatokról, babátokról, a várakozás izgalmairól. Két nadrág felpróbálása közben a titeket aggasztó dolgokról is beszéltetek, sokszor vártuk, hogy egy későbbi alkalommal immár nevetve meséljétek, hogy minden oké. Szóval ezt az 5 évet együtt éltük át, éppen ezért te is ünnepeld velünk a születésnapunkat!

Ezúton szeretnénk meghívni április 3-án, 19 órára a Kino Moziba a Babák c. film vetítésére.

 

(tovább...)

 JÓBARÁTOK II – Zimmer Uterus

2011-10-03

A béranyáról szóló cikkünk eszembe juttatta, hogy adós vagyok a szülőszoba olvasóinak a Jóbarátok pocakos történeteinek folytatásával. És hogy miért pont erről az írásunk inspirált a következő rész papírra ( najó, WORDbe) vésésére? Mert mit ad Isten, Carol és Ross hétköznapinak koránt sem nevezhető terhesség – szülés - gyereknevelés szentháromsága után egy újabb bizarr élethelyzetet kreáltak az alkotók.

Mint tudjuk, és ahogy azt a mögöttünk álló x évben meg is tapasztalhattuk, a barátait maga válogatja az ember, a családját viszont készen kapja – maximum azt választhatja meg, hogy milyen kapcsolatot ápolunk a rokonokkal. A Jóbarátok mindegyikéről elmondható, hogy szép kis famíliával vannak megáldva – gondoljunk csak Mrs Bingre, aki maga nevelte (?) Chandlert, a Geller szülőkre, akik odáig meg vissza vannak elsőszülött fiúkért, míg Monica önbecsülését folyton a sárba tiporják és így tovább.

 

(tovább...)

 Jóbarátok - Két anyának mennyi a fele?

2011-07-25

Azt hiszem, erre szokták mondani volt, hogy az ütős cím viszi a cikket. Elég annyit leírnom, hogy Friends/Jóbarátok és máris bevillan a rajongó olvasónak a kedvenc rész a New York-i hatos fogat életéből. Nálunk például bibliaismeret órán a Karácsonyi Tatu uralta epizód hatalmas sláger volt (olyannyira, hogy akadt „Sok-sok évvel ezelőtt éltek a Makkabeusok” sorral kezdődő ZH), de egy pink férfi ing felbukkanásakor is gyakran emlegettük Ross azóta szállóigévé vált mondatát: „Ez nem rózsaszín, hanem eperszínű!”. És tudnám itt hosszasan sorolni a legkedvesebb pillanatokat (a büdös macskától a Joey nem ad a kajájából-ig), de most legyen a hölgy szereplőké a porond.

(tovább...)

 ‎Naeztmegkellnéznedmielőttmegszületikababád avagy nézünk, mint a moziban

2011-05-06

Továbbállók (Away we go – Sam Mendes, 2009)

A road movie közkedvelt műfajnak számít. Különféle járműveken utazgató, kalandokba keveredő, élményeket és tapasztalatokat gyűjtögető hősöket kísérni – ha csak képzeletben is – jó dolog. Veronával és Burttel tartani pedig különösen jó dolog, főleg, ha épp babát vár az ember. Sam Mendes legfrissebb alkotása egy tipikus “naeztmegkellnéznedmielőttmegszületikababád” film. Hogy miért? Nos, annak számos oka van. Először is a problémafelvetéséből adódóan, aztán a remek karakterek, a valóságos szituációk és a könnyed, humoros hangvétel miatt.

(tovább...)

 Ahány ház, annyi…baba (Babák – Az első év)

2011-02-25

Persze, elindulunk végre szánkózni, ha méltóztatik esni tetemesebb mennyiségű hó. Elmegyünk síelni, ha sikerül kivenni pár nap szabadságot, és ha beszerzünk pár új sílécet. Jót nyaralunk valamelyik elvarázsolt szigeten, ha végre a mi számainkat húzzák ki a lottón. És nagyon sok mindent csinálunk, ha…

(tovább...)

 Már közhírré kiposztoltatik (Social Network – A közösségi háló)

2011-01-11

Kulcs betesz a zárba és elfordít. Kilincs lenyom. Ajtó csukódik mögöttünk. Cipő ledob, kabát felakaszt. Egy gyors „Szia, megjöttem” a lakásban tengődőknek. Irány a szoba, power gomb benyom és voi là, már előttünk is van az oldal, ahonnan barátaink és kevésbé barátaink mosolyognak ránk. Nos, el kell ismernünk a Facebook mindennapi életünk részévé vált. Jobban mondva annak az 500 millió regisztrált felhasználóévá, akik a kék alapon fehér betűs közösségi portál segítségével updatelik információikat közeli és nem túl közeli barátaikról. Kismamaként meg aztán totál rá lehet szokni: legalább innen tudjam már mi folyik a nagyvilágban, a munkahelyemen és nem otthon raboskodó barátaimnál. Ez lehet az egyik fő társasági helyszíned az otthon töltött hónapok során.

(tovább...)
easyweb