szülőszoba | shop | új kollekció | rólunk | kapcsolat | partnerek | video | english
logo
 

Örülök, hogy megtaláltál bennünket, köszöntünk a b.boom szülőszobán!

Ha itt vagy az azt jelenti, hogy neked is fontos hogy csinos kismama légy, hogy ne csak megtörténjenek veled a dolgok hanem igazi szereplője legyél kismamaságodnak, hogy az új trendekről időben tájékozódj és hogy olyantoktól értesülj várandósságról és szülésről, akik valóban átélték mindezt. Regisztrálj a szülőszobán, hogy elsőkézből kapj információkat a b.boom akcióiról és hogy nyomonkövesd terhességed állomásait. Ha van kérdésed, témaötleted, vagy épp kismamanaplót írnál nekünk, ne habozz, jelentkezz!

 Halálfejes, zöld, bokáig ér, mi az?

2013-03-19

Hát az idei trendi viselet. Napok óta érezni a tavaszt a levegőben, azt a könnyű fuvallatot, ami azonnal arra ösztönöz, hogy a fekete télikabátot a szekrény mélyére vágjam és előkerüljenek az élettel teli, színes, változatos mintájú felsők, nadrágok, kendők, szoknyák. Imádom ezt az időszakot. Ha átnézem az évente ruhákra költött összegeket, mindig márciusban költöm a legtöbbet. Ekkor kell megújulni, hiszen a színek, a fazonok is megújulnak.

Lássuk, idén mit kell venni, ha trendik akarunk lenni.

(tovább...)

 A kertben rejlő veszélyek

2012-05-18

 

Kertünk egy része tele van gyöngyvirággal. Ha egy kíváncsi gyerek, elfogyasztja, az bizony végzetes lehet, a gyöngyvirág ugyanis szívbénulást okoz. Én azonnal kapával mentem volna a virágnak, mit érdekel az esztétikum, első a gyerekem egészsége. Ám lévén a kert nem csak az enyém, más gyerek nincs a házban, így erre nem kaptam engedélyt. Marad a tájékoztatás, minden évben elmondom: veszélyes, mérgező, nem játék – a nagy már érti, a kicsi csak röhög. Így őt nem hagyom kettesben a növénnyel.

 

(tovább...)

 Aszimmetrikus szoknyák, anti-fitt nadrágok, bojtok és csíkok – íme az idei trend

2011-02-07

Kabátokba burkolózva, állig begombolva rójuk az utcákat. Sál, sapka, hermetikusan körülzárjuk magunkat, sehol ne jusson be a kabát alá a szél, a hó, a hideg. De nincs ez már így sokáig: hamarosan itt a tavasz - amikor ezeket a sorokat írom épp 13 fok, napsütés, érzem a tavaszt a levegőben, de jön még kutyára dér.

(tovább...)
easyweb