szülőszoba | shop | új kollekció | rólunk | kapcsolat | partnerek | video | english
logo
 

Örülök, hogy megtaláltál bennünket, köszöntünk a b.boom szülőszobán!

Ha itt vagy az azt jelenti, hogy neked is fontos hogy csinos kismama légy, hogy ne csak megtörténjenek veled a dolgok hanem igazi szereplője legyél kismamaságodnak, hogy az új trendekről időben tájékozódj és hogy olyantoktól értesülj várandósságról és szülésről, akik valóban átélték mindezt. Regisztrálj a szülőszobán, hogy elsőkézből kapj információkat a b.boom akcióiról és hogy nyomonkövesd terhességed állomásait. Ha van kérdésed, témaötleted, vagy épp kismamanaplót írnál nekünk, ne habozz, jelentkezz!

 Ismét terhességi vészes hányása van Katalinnak

2014-09-24

Pár nappal ezelőtt közölte Katalin hercegnő szóvivője, hogy a hercegnő nagyon beteg, ezért nem is tudott elutazni Máltára. Ismét Hyperemesis Gravidarumtól szenved.

 

(tovább...)

 Hírességek, 2014-es babákkal

2014-04-07

Tavaly született a világ egyik legjobban várt babája,  de azért idén is van kikre várnunk. Lássuk kikre vár idén a celebvilág.

(tovább...)

 Megszületett Baby Cambridge!

2013-07-23

The Son – ezzel a címmel jelent meg ma a The Sun, a legnagyobb példányszámú brit bulvárlap. Már tegnap reggel tudni lehetett, hogy a szülés megindult, hiszen Katalin és Vilmos a Lindo Wing magánkórház hátsó bejáratán surrant be az épületbe és onnan nem jöttek ki. Több sem kellett a világsajtónak, letáboroztak a kórház előtt és több újság is kamerát állított a bejáratra, élőben közvetítette az ott történő eseményeket - melyek órákig a nullával voltak egyenlők.

(tovább...)

 Álterhesek a buszokon?

2013-03-15

Azt olvasom, hogy a kínai nők úgy akarnak maguknak ülőhelyet szerezni a buszon, hogy műhasat ragasztanak maguknak. Nyilván Kínában nagyobb a zsúfoltság a járműveken, na de akkor is. Megboldogult nagyanyám jut eszembe, aki felkötötte a karját, hogy mindig legyen helye. Szomorú, ha egy 70 pluszos idősnek efféle trükkhöz kell folyamodnia, na de hogy már a 20-30-as nők is mindenáron le akarnak ülni? Persze iparág is épült a talpraesett nők igényei alapján: a szilikon terhespocak az egyik legkeresettebb termék manapság Kínában.

(tovább...)

 Kate Middleton elszólta magát!

2013-03-07

Katalin hercegnővel és születendő babával kapcsolatban mindenféle találgatások keltek szárnyra az elmúlt hetekben. Az információra éhesek most ismét egy morzsához (de még milyen nagyhoz!) jutottak: kiderült, hogy kislánya lesz a hercegi párnak. Úgy tűnik, ennek a találgatásnak most tényleg van alapja. Történt ugyanis, hogy kedden, egy hivatalos eseményen Katalin hercegnő ezzel a mondattal vett át egy fehér plüssmackót: „Köszönöm, oda fogom a l….” és itt elhallgatott. Egy nő, aki mellette állt, meg is kérdezte, tőle: „Úgy érti a lányának, ugye?” Erre Kate így felelt:”Nem, még nem tudjuk a nemét.” A nő erre ezt mondta: „Ó, én azt hiszem, hogy igenis tudják.” És Kate válasza: „Nem mondjuk meg.”

Szóval lány lesz! Egy újabb királynője lesz Angliának, merthogy ő a trón várományosa!

 

 

(tovább...)

 Hipnózisban szül Katalin?

2013-02-22

Amikor terhes voltam, jártam meditálni, magamba mélyedni, ültünk körben és elképzeltük a babánkat, színeket, volt aki zokogott, áradtak az érzelmek keményen. Tudtam róla, hogy a dokim hipnózissal is foglalkozik, de ez valahogy nem keltette fel az érdeklődésemet, nem mintha félnék a hipnózistól, de nem tartottam a szüléstől, nem voltak negatív beidegződéseim.

Aztán itt a szülőszobán írtam a Hipnoszülésről, ami már itthon is elérhető módszer, több anyuka választotta már az örömteli szülést.

A celebhírek szerint Kate Middleton is így szeretne szülni.

 

(tovább...)

 Hányás ellen levendula!

2013-01-14

Bár úgy vélem a terhességi vészes hányásban szenvedők simán sírnak ha azt hallják, hogy Kate Middleton levendulás sütivel küzd a rosszullétei ellen, egy sima, egyszerű reggeli hányinger ellen valóban segíthet a levendula. A britek a gyerekvárás minden momentumában ott akarnak lenni, így nyilván pontosan akarják tudni mi is kerül hercegi asztalára. Ha valóban, ahogy a hírek állítják terhességi vészes hányása van a hercegnőnek, akkor a levendulás sütinek már a szagától felfordul a gyomra. Nemhogy még ezt majszolgatná vígan.

(tovább...)

 Vörös lesz, játszik a fociligában és szerepel a Vogue címlapján?

2013-01-04

Mióta kiderült, hogy a brit trónörökös és neje gyermeket várnak, a fogadóirodák csak úgy tobzódnak a fogadási témákban: elképesztő dolgokra lehet fogadni a születendő gyermekkel kapcsolatban. Kezdve a baba nemétől és nevétől, a haja színén át egészen addig, hogy mikor és milyen paraméterekkel fog megszületni, vagy éppen, hogy játszani fog-e valaha az angol futballbajnokságban.

(tovább...)

 Katalin hercegnő és az ő küldetése

2012-12-13

A következő sorok írójának terhességi vészes hányással (Hyperemesis Gravidarum) vívott harcának történetét már olvashattátok a szülőszobán. Pár napja derült ki: Kate Middleton is ezzel a betegséggel küzd, a kiszáradás ellen küzd a kórházban. Vajon felfigyel-e a betegségre a világ?

"Együtt érzek Katalin hercegnővel. Szinte érzem kínjait, a rettenetes versengést önmagáért és a gyermekéért.

Folynak a könnyeim, és jajong a lelkem négy év távlatból is. A HG bevési magát egy anya lelkében, amit nagyon nehéz feldolgozni és elfogadni. Megérteni csak akkor lehet, ha a gyermekedet a kezedben tartod. Mégis úgy gondolom, a hercegnőnek ez a küldetése. Az Ő esete kapcsán figyelt fel a világ, az orvostársadalom e ritka betegségre. Van egy hiteles személy és történet oly sok anya mellett, amiért végre megkaphatja a méltó odafigyelést a HG.

(tovább...)

 Távol a nyüzsgéstől, édeshármasban élnek – megszületett Péterfy Bori kisfia

2011-09-23

Márciusban beszélgettem Péterfy Borival, azóta megszületett kisfia, Doma. Elvonultak a világtól, élvezik egymás társaságát, ismerkednek, összeszoknak. És az akkor feltett kérdések jó része megválaszolásra került: Bori türelmes, szívesen otthon ülő anyuka lett.

Pedig várandóssága vége már igen nagy türelmetlenségben telt: egy hetes túlhordás púp az ember hátára. De szerencsére Doma észbekapott, és amikor már beindítással fenyegetőztek a kórházban, akkor végül úgy döntött: nekiindul magától.

 

(tovább...)

 „Most nem egyedül uralom a testem” - interjú Haumann Petrával

2011-09-12

Májusban állt utoljára színpadon Karinthyráda c. önálló estjével, azóta inkább szinkronizál – ott ugyanis nem látszik növekvő pocakja. Haumann Petra színésznő szeptember végére várja második kislányát – az előzőtől teljesen eltérő várandósság után.

 

(tovább...)

 Janics Natasa b.boom kismama lett

2011-07-11

Háromszoros olimpiai bajnokot köszönthetünk a b.boom kismamák sorában. Athén és Peking hőse, a kajakozó Dusev-Janics Natasa a mi ruháinkat választotta várandóssága idejére. Sőt, szabadidejében szívesen barangol a b.boom szülőszobán is, ahonnan jó pár ötletet merített már.

Vele beszélgettem.

(tovább...)

 Nagy pocakkal nyomom a rockandrollt

2011-03-07

Amikor néhány hete kiderült, hogy az Amorf Ördögök, a Love Band és nem utolsósorban a Nemzeti Színház tagja, Péterfy Bori 41 évesen babát vár, akkor újra el lehetett kezdeni azzal foglalkozni, hogy ideális-e negyvenen felül szülni. Azóta azonban az ötvenes éveit taposó Fehér Annáról is kiderült, hogy állapotos, így ebben a tekintetben Bori már nem számít szenzációnak. Nem is ez a célja: csak örül az állapotának, kiegyensúlyozottabb mint valaha és pár hétig még színpadon is láthatjuk. Utolsó koncertje Szegeden lesz, március elején. Utána ráhangolódás, némi pihenés, kelengyevásárlás: Bori kisbabája (akinek nemét tudja, de nem köti az orrunkra) július elején fog megszületni.

 

(tovább...)

 Zagabo – egy új vonal a kismama trendben

2010-11-23

A kismamaruhákat alapból kis szériában gyártják, de azért egy-egy kedvelt darab szembejöhet az utcán. A b.boom-ban mostantól egy fiatal magyar tervező ruháit is megvásárolhatod – ha egyedi ruhákra vágysz, válaszd a zagabo-t. Funkcionális egyediség: ez a zagabo márka szlogenje. Tervezője Szabó Gabi – nevének betűiből született a márkanév – most várja első kisbabáját. Mivel kilenc hónapra sem szeretett volna megválni kedvelt anyagaitól és vonalaitól, a legegyszerűbbnek az tűnt, hogy tervez egy mamma nevű kollekciót. Meg is tette, az eredményt már te is megcsodálhatod a b.boom-ban. A tervezővel a kollekció születéséről beszélgettem.

(tovább...)

 Inkább beszél babájához az énekesnő

2010-07-21

Nem sok olyan énekesnő van, akinek elvileg a babája születése utáni napon fel kellene lépnie. Ez történt Váczi Eszterrel, ugyanis kislánya a vártnál 19 nappal korábban érkezett, július elsején. És bizony másnap anyukájának még koncertje lett volna. De a baba erre az előadásra már úgy tűnik nem vágyott, inkább gyorsan megszületett. Jusztin Áfra már elmúlt két hetes.

(tovább...)
easyweb