szülőszoba | shop | új kollekció | rólunk | kapcsolat | partnerek | video | english
logo
 

Örülök, hogy megtaláltál bennünket, köszöntünk a b.boom szülőszobán!

Ha itt vagy az azt jelenti, hogy neked is fontos hogy csinos kismama légy, hogy ne csak megtörténjenek veled a dolgok hanem igazi szereplője legyél kismamaságodnak, hogy az új trendekről időben tájékozódj és hogy olyantoktól értesülj várandósságról és szülésről, akik valóban átélték mindezt. Regisztrálj a szülőszobán, hogy elsőkézből kapj információkat a b.boom akcióiról és hogy nyomonkövesd terhességed állomásait. Ha van kérdésed, témaötleted, vagy épp kismamanaplót írnál nekünk, ne habozz, jelentkezz!

 A születés képekben

2014-09-23

Csodás képösszeállítást találtok a születés csodájáról, ha ide kattintotok. Anyák és apák együtt nagy munkában - a vajúdás nehéz és közben olyan szép pillanatai. Érdemes megnézni.

(tovább...)

 Pár napos korukig hajtogathatók a babák

2014-09-22

Pár napja írtunk azokról az érdekes, szülés után készített babafotókról, melyek azt próbálták megmutatni, hogy miként is helyezkedik el az anyaméhben a magzat. Összehajtva fekszenek a szülésznő kezében - Ádám Judit fotóssal beszélgettünk arról, hogy mennyire természetes ez a póz az újszülöttek számára.

(tovább...)

 Egy születés története képekben

2014-09-02

Amikor a szülésemnél a dokim megkérdezte, hogy kamerázhat-e, nemet mondtam. Amikor megkérdezte fotózhat-e, arra félve ugyan, de igent. Hát bizony nem féltem volna, ha a dokim is úgy tudott volna fotózni mint Ádám Judit (nem tudott). Juditot itt a b.boom-on korábban már bemutattuk: ő fotózta kismamáinkat a b.boom fotózások alkalmával, emellett csodálatos képeket készít pár napos babákról. Most egy teljes szülést fotózott végig: a képekből pedig egy gyönyörű, megható film született.

(tovább...)

 Fotózás a kastélyban

2013-04-08

Láthatatlan fiúk uralták a terepet a b.boom 2013-as kismamafotózásán. Ugyanis az 5 kiválasztott kismamából 4-nek kisfiú lakik a pocakjában.

(tovább...)

 Megvan az 5 kismama!

2013-03-20

És akkor rántsuk le a leplet, ki az az öt szerencsés kismama, aki részt vehet a 2013-as kismamafotózáson!

De előtte még, hogy fokozzuk az izgalmakat, olvassátok el, miként emlékszik vissza Karácsony-Tóth Zsófia, egyik tavalyi résztvevő kismamánk:

(tovább...)

 Kismamafotózás immár harmadszor!

2013-02-28

 

Megint elszaladt egy év, megint nyakunkon a kismamafotózás. Hiszen idén is lesz, már lehet is jelentkezni, szigorú zsűrink idén öt kismamát fog kiválogatni, akik ez alkalommal Ádám Judit profi fotóstúdiójában állhatnak kamera elé. Talán a tavalyi, tavalyelőtti résztvevők emlékeznek arra, hogy egy pop-up stúdiónak is megvannak a maga szépségei, tarthattuk a hátteret, a ventillátort, zsibbadt a karunk rendesen. Mennyivel egyszerűbb lesz a dolgunk idén! De készülnek majd fotók a Gödöllői Kastélyban is, hogy a felejthetetlen állapotot mesés környezetben örökítsük meg. Egyéb újdonság, hogy idén nem csak egyéni, hanem csapatfotók is készülnek majd, az öt kismama közös képen dughatja előre méretes pocakját.

 

(tovább...)

 Az első kismamafotózás nyertese

2013-02-27

Közeleg az idei, immár a harmadik b.boom kismamafotózás. Zahovay Erika az első, a 2011-es b.boom fotózás nyertese, tavaly Erika már a zsűri tagja volt: segített annak a tíz kismamának a kiválasztásában, akik aztán részt vehettek a fotózáson. Aztán a nagy napra is eljött kislányával Pannával, hogy élőben is lássa a tíz kiválasztott kismamát és persze hogy lássa, miként mennek a dolgok, amikor nem őt fotózzák. Amikor arról kérdezem milyen újra itt lenni, azonnal rávágja: klassz, de hogy most mennyivel fáradtabb mint egy évvel ezelőtt volt, az elmondhatatlan.

(tovább...)

 9 hónap = 1000 kép

2012-12-12

Hol van már a havi egy fotó ideje, ami arra szolgált, hogy lássuk mennyit nőtt a hasunk és a benne lévő ded az elmúlt hónapban? Még egy fél Kodak tekercset sem használtunk el vele és máris dokumentáltunk egy teljes terhességet. Na jó, ha féltünk, hogy bemozdultunk, hogy homályos lett, hogy fel sem húztuk a gépet vagy nem vakuztunk, akkor a biztonsági játékos apuka egy 24-es filmet rászánt a 9 hónapra.

Ez ma már több mint vicces.

 

(tovább...)

 Ki áll a lencse mögött?

2012-11-19

Ádám Judit fotós pályafutása a saját gyerekeinek köszönhetően kezdődött. 2002-ben született a kislánya, róla készültek az első képek. Aztán, ahogy az lenni szokott, jöttek sorra az ismerősök: az én gyerekeimet is örökítsd már meg. Judit akkor még nem volt tanult fotós, honlapokat nézegetve jött rá arra, hogy melyik stílus, melyik irány tetszik neki a babafotózásban. Amikor aztán elvégezte a fotósiskolát, világosan látszott, hogy van egy lyuk a magyar piacon: a babafotózás egy speciális vonala. Ezen indult el Judit. És aztán a babák valahogy magukkal hozták a kismama felkéréseket, a kismamák fotózását. Ma már ez lett Judit fő profilja, esküvőt, rendezvényt (bár gyakran hívják) nem vállal. Hűséges marad a kismamákhoz és a babákhoz – úgy érzi ebben találta meg önmagát, ez áll hozzá a világon a legközelebb.

(tovább...)

 Újra munkában a b.boom fotóstábja

2012-04-06

Ha tavaly ilyenkor, a fotózás után azt mondtam, hogy az egész nap egy profi stáb kellős közepében éreztem magam, akkor ma, a b.boom 2012-es anyáknapi fotózása során ez hatványozottan igaz volt. Idén már Juhász Eszter sminkes mellett, Könczöl István fodrász is gondjaiba vette mind a 10 kismamát. Akik idén valahogy sokkal határozottabban érkeztek a fotózás helyszínére – köszönhető ez talán annak, hogy látták a tavalyi fotózás werkfilmjét, olvashatták a tavalyi helyszíni riportot és találkozhattak a tavalyi kismamák közül többel is – szóval gyakorlatilag már tudták mibe csöppennek. Vagy mégsem?

(tovább...)
easyweb