szülőszoba | shop | új kollekció | rólunk | kapcsolat | partnerek | video | english
logo
 

Örülök, hogy megtaláltál bennünket, köszöntünk a b.boom szülőszobán!

Ha itt vagy az azt jelenti, hogy neked is fontos hogy csinos kismama légy, hogy ne csak megtörténjenek veled a dolgok hanem igazi szereplője legyél kismamaságodnak, hogy az új trendekről időben tájékozódj és hogy olyantoktól értesülj várandósságról és szülésről, akik valóban átélték mindezt. Regisztrálj a szülőszobán, hogy elsőkézből kapj információkat a b.boom akcióiról és hogy nyomonkövesd terhességed állomásait. Ha van kérdésed, témaötleted, vagy épp kismamanaplót írnál nekünk, ne habozz, jelentkezz!

 Van alapja az oltásellenességnek?

2014-02-28

Nem bízunk a gyógyszergyárakban. Nem bízunk, mert jól tudjuk, hogy mekkora üzlet a gyógyszer. Hiszen tudnának olyan vitamint gyártani, amiben tényleg van annyii vitamin, hogy nem betegednénk meg – de akkor kivenne gyógyszert ha senki nem lenne beteg? Ez egy tipikus összeesküvés-elmélet, de valószínűleg van némi alapja. A hozzá nem értőnek legalábbis nagyon könnyű elhinni. Ahogy azt is nagyon könnyű elhinni, hogy a kötelező (és a nem kötelező, erősen propagált) oltások mögött is biznisz áll. A gyerekek egészsége le van tojva, csak adják a kellő mennyiségű vakcinát – mondják az oltásellenesek, akik szerint a legtöbb kötelező védőoltás ártalmas, nemhogy használna, de például autizmust és egyéb betegségeket okoznak.

(tovább...)

 Anya, ez viszket mint az állat!

2012-04-23

A bárányhimlőről két gyerekkori emléket dédelgetek: egyik Pöttyös Panni, aki amikor elkapta, azt hitte, hogy éjjel a pöttyök a ruhájáról ugráltak át a testére. A másik, hogy egész gyerekkoromban azt hallgattam: én már óvodás koromban voltam bárányhimlős, ezen nem kell aggódnom (igaz nagyon enyhe lefolyású). Ehhez képest, amikor 16 évesen öcsémtől elkaptam a bárányhimlőt az maga volt a rettenet. (és hol voltam akkor még a későbbiektől?) Ha visszaemlékszünk jótékony homályba vesző 16 éveskori énünkre, akkor talán dereng, hogy 16 éves lányok nem igazán kedvelik az arcukat fedő pörsenéseket, piros foltokat és viszkető izéket. Nem voltam ezzel én sem másképp. Plusz tényleg állati vacakul voltam, míg öcsémnek szinte semmi baja nem volt, addig én lázasan fetrengtem és kétszerannyi pöttyel dicsekedhettem (ha lett volna kinek). Na mindegy, túléltem.

(tovább...)
easyweb