szülőszoba | shop | új kollekció | rólunk | kapcsolat | partnerek | video | english
logo
 

Örülök, hogy megtaláltál bennünket, köszöntünk a b.boom szülőszobán!

Ha itt vagy az azt jelenti, hogy neked is fontos hogy csinos kismama légy, hogy ne csak megtörténjenek veled a dolgok hanem igazi szereplője legyél kismamaságodnak, hogy az új trendekről időben tájékozódj és hogy olyantoktól értesülj várandósságról és szülésről, akik valóban átélték mindezt. Regisztrálj a szülőszobán, hogy elsőkézből kapj információkat a b.boom akcióiról és hogy nyomonkövesd terhességed állomásait. Ha van kérdésed, témaötleted, vagy épp kismamanaplót írnál nekünk, ne habozz, jelentkezz!

 Együttalvás: a gyerekkel vagy a férjjel?

2014-08-08

Nem terveztem, hogy együtt alszom a gyerekemmel, mégis ott maradt az ágyunkban mintegy négy évig. Érdekes módon egy évig a saját ágyában leledzett, ám aztán egy betegség vége az lett, hogy nálunk kötött ki úgy három évre. Nem így terveztem, de lusta dög lévén, így alakult. A végén már nem is próbálkoztunk a saját ággyal: a mi ágyunkban fektettük le, az ágyát jótékony homály fedte.

(tovább...)

 Krónikus alváshiány és a mammmagyejjjje

2013-04-25

Ha megkérdezik a kisgyerekeseket, hogy mi az a dolog, ami a legnehezebb, akkor egytől-egyig mindenki az alvás hiányára fog panaszkodni. Persze minden játszótéren vagy egy remek alvó, aki este 7-től reggel 9-ig meg sem fordul az ágyában. Ő csak azért van, hogy frusztrálja a többieket, egy szava sem igaz. Apapara immár sokadszor ír a (nem)alvásukról.

(tovább...)

 Álomfejtés - apapara 1. rész

2012-11-08

Amikor valakinek gyereke születik, általában az alvás, illetve annak hiánya miatt szoktuk már előre sajnálni. Magamat is piszokul sajnáltam, amikor évekig nem aludhattam (és tulajdonképpen immár 8. éve még mindig nem alszom) annyit amennyit akarok. Persze hol vagyunk ma már a kezdeti zombiságtól, attól hogy mindent odaadtam volna egy átaludt éjszakáért. A titok nyitját nem tudom. Ha újra lenne kisbabánk itthon, megint tanácstalanul állnék a kérdéshez. Az apapara blog kispapája sincs ezzel másképp.

(tovább...)

 A jóalvó gyerek a legnagyobb jutalom

2012-02-09

Életünk egyik legdöntőbb pillanatára nemes egyszerűséggel nem emlékszünk. Még nem találkoztam olyan emberrel, aki emlékezne arra, hogyan született. A legtöbbünknek az első évünkből sincs emléke. A pszichológia szerint személységünk sarokköveit az első években rakjuk le, ahogy sorsunk meghatározó élményei, traumái is ekkor érnek minket. Döntő szerepe főleg az első hat évnek van. Születés után más környezetbe kerül a baba, nemcsak, hogy levegővel telik meg a tüdeje, és a táplálkozása is gyökeresen más lesz, hanem az őt körülvevő közeg is robbanásszerűen kitágul.

(tovább...)

 Kérdőív az alvásról- nem alvásról

2011-05-13

Kisgyerekes, éjszakázában edzett vagy épp szerencsés módon kipihent olvasóink, a segítségeteket kérjük! Kattintsatok ide és töltsetek ki egy 10 perces kérdőívet kisbabáitok éjszakai tevékenységével kapcsolatban! Ha épp alszik a gyermek és ráértek, kérlek segítsetek.

Néhány hét múlva cikkben számolunk be a felmérés eredményeiről!

(tovább...)
easyweb