szülőszoba | shop | új kollekció | rólunk | kapcsolat | partnerek | video | english
logo
 

Örülök, hogy megtaláltál bennünket, köszöntünk a b.boom szülőszobán!

Ha itt vagy az azt jelenti, hogy neked is fontos hogy csinos kismama légy, hogy ne csak megtörténjenek veled a dolgok hanem igazi szereplője legyél kismamaságodnak, hogy az új trendekről időben tájékozódj és hogy olyantoktól értesülj várandósságról és szülésről, akik valóban átélték mindezt. Regisztrálj a szülőszobán, hogy elsőkézből kapj információkat a b.boom akcióiról és hogy nyomonkövesd terhességed állomásait. Ha van kérdésed, témaötleted, vagy épp kismamanaplót írnál nekünk, ne habozz, jelentkezz!

 „Ádám és András emlékének szánom ezt az oldalt”

2013-11-01

Halottak Napja van ma, emlékezzünk olyanokra is, akiket bár már szerettünk, soha nem sikerült valójában megismernünk. Gondoljunk ma mindazon babákra, akik valamilyen oknál fogva nem születhettek meg. Ezt teszik anyák és apák minden nap az Angyalok szülei oldalon. Az oldalt 2005 februárjában Hornyákné K. Erzsébet egy sorstársával közösen hozott létre. Mindketten elveszítették a kisbabájukat, az kezdeményezés azért született, hogy együttérzésre, bátorításra találjanak azok, akik átélték ezt a veszteséget. Kiírhassák magukból a fájdalmat és a hozzátartozók, az ismerősök is jobban megértsék mi is történt.

(tovább...)

 Ha beteg a baba szíve

2013-09-02

A kisfiamat 3 napos korában veszítettük el. Hypoplasias bal szívfél szindrómában szenvedett. A bal kamrája nem fejlődött ki, a hozzá tartozó aorta is csökevényes volt és a jobb billentyűje sem működött 100 százalékosan.

Egy  kismama szomorú története következik.

(tovább...)

 Ha már nincs nagypapa

2013-04-11

A halál minden gyereket elkezdi érdekelni egy bizonyos korban. Sokat kérdeznek róla, van hogy félnek, nem értik. Amikor nálunk rengeteg volt a kérdés, ezt a könyvet vetettem be.

Az Apapara blog írója saját édesapja haláláról, kisfia ehhez való viszonyáról ír.

(tovább...)

 Meg nem született babák

2013-03-18

Majd újra terhes leszel! Majd a következővel nem lesz semmi gond! Azokat, akiket várandósságuk valamely szakaszán elveszítik a babájukat, a környezetük általában ezekkel a szavakkal „vigasztalja”. Pedig a felejtés, pontosabban az agyból való kitörlés nem jó megoldás. A búcsúra szükség van

Singer Magdolna, ezeknek a nagyon korai búcsúknak a szakértője.

 

(tovább...)
easyweb