szülőszoba | shop | új kollekció | rólunk | kapcsolat | partnerek | video | english
logo
 

Örülök, hogy megtaláltál bennünket, köszöntünk a b.boom szülőszobán!

Ha itt vagy az azt jelenti, hogy neked is fontos hogy csinos kismama légy, hogy ne csak megtörténjenek veled a dolgok hanem igazi szereplője legyél kismamaságodnak, hogy az új trendekről időben tájékozódj és hogy olyantoktól értesülj várandósságról és szülésről, akik valóban átélték mindezt. Regisztrálj a szülőszobán, hogy elsőkézből kapj információkat a b.boom akcióiról és hogy nyomonkövesd terhességed állomásait. Ha van kérdésed, témaötleted, vagy épp kismamanaplót írnál nekünk, ne habozz, jelentkezz!

 Minimumfogyasztás a gyerekbarát hely összefüggései

2013-05-02

A kismamák olykor csoportokba verődve bizony odaszoknak egy jó kis kávézóba. Nyilvánvaló, hogy délelőtt 10 és 12 vagy délután 4 és 6 között nem fogják végigenni az étlapot és az apró gyerekek sem fognak a kínálatból tízóraizni/uzsonnázni. Azért annyi jóérzés mindenkiben van, hogy nem fog üres asztal felett csacsogva melegedni, egy-egy tea, limonádé, kakaó mindenkinél ott lesz. Van azonban olyan kávézó, ahol megelégelték a kismamatalálkozókat: minimális fogyasztást írtak el. Apapara dühöng. Megértem.

(tovább...)

 Gyere moziba és ünnepelj velünk!

2013-03-28

Szép csendben néhány nappal ezelőtt 5 éves lett a b.boom. Mi magunk is nehezen hisszük, hogy immár öt éve telt el azóta, hogy először nyitott ki a Lövőház utcai üzletünk. Az első b.boom babák már óvodába járnak! Ha jól számolom 8 „generációnyi” kismamát kísértünk végig a maga 9 hónapján. Hiszen többetekkel baráti viszony alakult ki, a boltban sokszor meséltetek magatokról, babátokról, a várakozás izgalmairól. Két nadrág felpróbálása közben a titeket aggasztó dolgokról is beszéltetek, sokszor vártuk, hogy egy későbbi alkalommal immár nevetve meséljétek, hogy minden oké. Szóval ezt az 5 évet együtt éltük át, éppen ezért te is ünnepeld velünk a születésnapunkat!

Ezúton szeretnénk meghívni április 3-án, 19 órára a Kino Moziba a Babák c. film vetítésére.

 

(tovább...)
easyweb