Ingyenes kiszállítás 40.000 Ft-tól ♡ akár másnapra

10 karácsonyi ajándék ötlet kismamáknak

Nem lehet elég korán elkezdeni a karácsonyi készülődést! Így mi már most, november elején megosztunk veletek jópár ötletet, amivel meglephetsz egy várandós kismamát. Reméljük ezzel az írással hozzásegítünk ahhoz, hogy elég időd legyen beszerezni a legjobb meglepetéseket, amire egy kisbabát váró édesanya vágyhat. Nézd meg top 10 ötletünket és válogass kedvedre.

 

Ha várandós kismama számára keresel ajándékot, akkor szuper öltetekkel látunk el, hogy az ünnepi készülődés könnyedél teljen. Használd ki az online rendelési lehetőséget és könnyítsd meg a saját dolgodat azzal, hogy időben beszerzed az ajándékokat. Válogass olyan termékek közül, amik garantáltan kismamákra szabva készültek. Amikor ötleteket gyűjtesz, elsősorban olyanban gondolkodj, amiket a kismama nem venne meg magának, de nagyon örülne neki. Mutatjuk, mi miket ajánlunk.

 

1. kismama és szoptatós párna: nyugodt pihenés és kényelem, anyának és babának egyaránt

Miért jó választás? A különleges, ergonomikus kialakítású kismama és szoptatós párna segíti a kismamákat a nyugodt és pihentető alvásban és a szoptatásnál is szuper támaszt nyújt. Sokáig kiszolgálja a családot, már a várandósság alatt segít a pihenésben, később az etetéseket teszi kényelmessé, de akár babafészeknek is használható. Ha a legjobbat akarod, válassz a német Theraline párnái közül, nem véletlenül díjnyertes párnák ezek.

 


2. pelenkázó táska: stílus és funkció egyszerre

Miért praktikus? Egy stílusos pelenkázó táska alap kelléke a kismamának. Minden szükséges dolognak helyet ad, nélkülözhetetlen az első években, miközben divatos kiegészítőként is funkcionál. A nők általában nagyon szeretik a táskákat, így ez egy szuper ajándék ötlet. A dán mamalicious könnyített pelenkázó táskái igazán népszerűek a kismamák körében, bármely babakocsihoz rögzíthetőek és minden elfér benne, amire egy újszülött babának szüksége lehet, amikor útra kelnek.


3. fotó album: az édes pillanatok megőrizve

Miért különleges? Egy szépen kialakított fotó album, amelyben a kismama megőrizheti a várandósság és kisbabájának első hónapjainak emlékeit, kiváló ajándék akár karácsonyra is. A dán Printworks termékei exkluzív vonalat képviselnek, ahol a design és a funkció csodálatosan találkozik. Ezek az albumokban nem csak a fotó tárolására alkalmasak, de annyira szépek, hogy a lakást is díszítik, így dísztárgyként is bevethetőek. Ha valami nagyon különlegeset szeretnél, ami nem tucat, ez bomba ötlet.

 

4. kismamafotózás: az anyaság különleges pillanatainak megörökítése

Miért emlékezetes? Egy profi kismamafotózás során örök emlékek készülnek, a terhesség csodás pillanatait rögzíti, amelyek maradandó emlékként egy életen át veled lesznek. Sőt, segít majd kisbabádnak később megérteni, milyen volt az az állapot, amikor ő még pocakban volt. Sokféle stílus és csomag közül választhatsz. Kedvencünk a lifestyle kismama fotózás, ami a természetességet és az önazonosságot örökíti meg. Legújabb szolgáltatásunk keretében a b.boom kismama divat fotósánál is tudsz már időpontot foglalni. Részletekért keress minket.

Extra tipp: Ha kismama fotózást adnál ajándékba, válassz egy Printworks fotó albumot és helyezd bele a fotózásra szóló kupont.


5. vásárlási utalvány: szabadság a választásában

Miért népszerű? Egy vásárlási utalvány lehetővé teszi, hogy a kismama saját maga válassza ki, hogy pontosan mire van szüksége vagy mire vágyik. Könnyedén beszerezhető és nem igényel komolyabb döntéseket. Ha úgy érzed, hogy gyors és praktikus megoldásra van szükséged, ez a tuti. Szabadon választott összegben elérhető webshopunkban vagy budapesti üzletünkben. Beváltható online és személyes vásárlásnál is.

6. alapdarabok a kismama ruhatárába: kényelmes és stílusos is egyszerre

Miért praktikus? A basic kismama ruhadarabok azok, amiket szinte minden kismama választ, amelyek nélkül nem érdemes végig csinálni a 9 hónapot. Szuper elasztikus, kényelmes leggingsek, egyméretes felsők, divatos aláöltözetek, otthoni kényelmes ruhák, amelyekben a kismama jól érzi magát és garantáltan biztosítják a mindennapok kényelmét.

7. Thermo kismama leggings: a tél sláger terméke.

Miért pont a thermo leggings? Mert hiánycikk! Ha szeretnél Te lenni a szuperhős, akkor szerezd be Te a kismamának is nehezen fellelhető téli thermo leggingst. Egy bélelt, pihe-puha ruhadarab, ami a kismamák téli kedvence és egyben ruhatárul nélkülözhetetlen darabja. A 15 éves múltunkból jól tudjuk, mennyire nehéz jó thermo leggingst találni. Neked most sikerült! A készlet erejéig megtalálod üzletünkben és a webshopban.

9. Szülésfelkészítő tanfolyam: biztonság és tudás a szüléshez és az azt követő szülőséghez

Miért fontos? Egy szülésfelkészítő tanfolyam segíti a szülőket abban, hogy magabiztosan és nyugodtan készüljenek a szülésre és az utána következő nagy kalandot pedig könnyedén indítsák. Egy jó felkészítő sokban segíti a szülővé válást, gyakorlati tudást ad és akár életet is menthet. A szülőségre való felkészüléshez egy baba elsősegély tanfolyam is nagyon hasznos, vagy egy aromaterápiás képzés, amely az ellazulásban és a megpihenésben tud támogató lenni.

10. Élmények: pihenés, wellness és kényeztetés

Milyen élmények? A fiatal szülőket jó ötlet lehet elküldeni egy közös hétvégére vagy egy romantikus vacsorára, hogy kihasználják az időt kettesben és még a baba érkezése előtt legyen lehetőségük egymásra figyelni, kettesben lenni, a sok teendő mellett megpihenni és a pillanatot élvezni.

 

Frissítés, olvasóink küldték: 

⨠ ajándék az egész családnak - baba mozi a leendő nagyszülőkkel, ahol betekinthetnek a pocakban cseperedő baba világába.

baba masszázs tanfolyam - hadfájós újszülötteknél nagyon hasznos tudás lehet.


Ha van további ötleted, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. te is és örömmel bővítjük a posztot!

Ha magad is kismama vagy, akkor az első és legfontosabb tanácsunk, hogy akár várandósan, akár pici babával készülsz az évvégi ünnepekre, kíméld magadat és a karácsonyi őrület helyett egy kellemes készülődés legyen a december. Varázsold a telet ünnepé és ne adj teret a túlzott stressznek és rohangálásnak. Ha DIY ajándékokkal készülsz, kezdj neki időben, így nem marad az utolsó pillanatokra, akkor biztosan más dolgod lesz már. Ha inkább kész, megvásárolható ajándékok vannak a fejedben, keresd a kényelmes és gyors megoldásokat. Kerüld a tömeget és a zsúfolt beltéri helyeket, helyette használd ki az online vásárlás adta lehetőségeket. A városi forgatagot hagyd meg az adventi vásárok látogatására és hangolódj ráérősen

Ne hagyj semmit az utolsó pillanatra. Üzletünk karácsony előtti utolsó nyitvatartási napja 2023. december 22. péntek, 10:00 – 18:00. Ha online rendelsz a b.boom webshopból legkésőbb december 20. 12:00 óráig add le rendelésedet, így extra gyors futáraink még időben házhoz viszik a csomagot. A GLS utolsó kézbesítési napja: 2023. december 22.

 

Szeretetteljes békés karácsonyt és boldog anyaságot kívánunk minden olvasónknak! És ne feledjék, hogy ez az időszak többszörösen különleges, az ajándékokkal pedig szeretetteljesen gondoskodhatunk egymásról.

 

Márkáink

© 2017 b.boom. Minden jog fenntartva. Designed By One Online