Ingyenes kiszállítás 40.000 Ft-tól ♡ akár másnapra

5 ruhadarab, amit mindenképp szerezz be szeptemberben!

Első kisbabás anyukák rémálma tud lenni az évszakváltás. A nyár még könnyen elszáll, főleg ha a várandósságod elején vagy - ilyenkor nem csak az élet könnyű, a ruházkodás is az. Na de ha eljön az ősz… egyből itt a kétségbeesés, hogy tulajdonképpen mire is lesz szükséged? A régi ruháid már nagy valószínűséggel nem jönnek rád, de nem akarsz egy vagyont sem elkölteni… 

Ezért vagyunk itt mi, hogy segítsünk neked eligazodni a kismamaruhák dzsungelében! Összeszedtük, hogy szerintünk mi az az 5 ruhadarab, amire mindenképp szükséged lesz a következő időszakban! Tarts velünk! 


Mindenkinek kell legalább 1: FARMER 

Nem vitás, hogy a farmer az egyik legsokszínűbben kihasználható ruhadarab a gardróbunkban. Lehet sportos, lehet elegáns, lehet bohó, lehet grunge… a lényeg, hogy olyan legyen mint TE! Azt gondoltad, hogy kismamaként ez lehetetlen? Ugyan! Már réges rég nem az. 

Bár a közvéleményben időnként felüti a fejét az a tévhit, hogy a kismama nadrág csakis kényelmetlen lehet, a valóságban azonban ez nem igaz. Számtalan fazon, anyag, szín áll a leendő anyukák rendelkezésére és nincs ez másképp a farmer esetében sem. Míg korábban szinte kizárólag a skinny volt az egyeduralkodó kismama naciban is, a 2021/22-es őszi-téli divat ezzel szemben kifejezetten sokszínű és a legtöbb testalkat számára van benne előnyös. A legfontosabb, hogy megtaláld azt az egy vagy két fazont, színt, amiben igazán önazonosnak érzed magad. Ezek a nadrágok ugyanis úgy lettek megalkotva, hogy az első trimesztertől a harmadik trimeszter végéig kiszolgáljanak téged, így könnyen lehet, hogy a kiválasztott farmer hónapokon át a legjobb barátod lesz! Lássuk is párat: 

 

MILLS laza fazonú kismama farmer

Ha te is azok közé tartozol, akik szeretik a lazább, kényelmes szabású nadrágokat, akkor ez a farmer lesz a kedvenced! Már a dereka is eltér a megszokottól, ugyanis bandázs helyett gumis megoldással készült. Ha van kedved, fel is hajthatod, hogy még vagányabb legyen az összhatás! 

Stílus tipp: viseld trikóval, kardigánnal és egy vagány tornacipővel párosítva. Ideális egy rohanós hétköznapra a városban! 

ONO szűk fekete kismama farmer 

Engedd szabadon a benned lakozó rockert ezzel a szupervagány, testhezálló fekete farmerrel! Jól kihasználható, mivel a szín és a fazon elég tág teret ad az öltözködésre: lehet elegáns egy blúzzal és loaferrel kombinálva, vagány egy bakancs és bőrkabát társaságában, de hétköznapra is tökéletes, pulcsival és lapos cipővel. A bandázs világos színű, így akár fehér felsővel is viselheted! Nekünk abszolút kedvencünk! 

Stílus tipp: A nadrág szűk szabását egy lágy esésű, a pocakodat kényelmesen körülölelő felsővel ellensúlyoztuk. Bolondítsd meg egy vagány, leopárdos gallérral amit bármilyen kerek nyakú felsőhöz fel tudsz venni! Ha követed a trendeket, cipőnek egy fekete loafert (vagy lords) cipőt válassz hozzá! 

AMALFI színes kismama farmer

Nem tagadjuk, ehhez a nadrághoz kiforrott stílusra van szükség, és ha te vagy az a kismama, aki nem riad meg egy merész, színes farmertől, akkor ebben a nadrágban egyenesen ragyogni fogsz! Őszi színei az illatos pumpkin spice lattékat idézik. Az irodában is megállja a helyét, ha világos, egyszínű inggel és egy csinos zakóval párosítod. Ne felejtsd otthon az elengedhetetlen 24bottles palackodat sem, hűvösebb időben is fontos a hidratáltság!

SUNRISE comfy kantáros kismama farmer

Alapdarab a hétvégére, de hétköznapokon is megállja a helyét a kantáros farmer, ha épp nem formális programod van. Mondhatjuk, hogy közkívánatra mert tényleg rengetegen kértétek, a korábbi évekkel ellentétben ez a fazon lazább, comfy stílusban tért vissza és szerintünk istenien áll a legtöbb kismamának! Bevállalnád? 

Stílus tipp: egyszerű pólóval az igazi, a pulcsid (ha meleg van) csak kösd a derekadra és irány a piac vagy egy jó séta a városban! 

Még több farmerért kattints ide! 

Alapdarabok: legyen pár kényelmes kismama pólód!

Póló kell, ez ilyen egyszerű, felesleges tovább ragozni. 

Lehet, hogy most azt gondolod, hogy jó lesz a ‘sima póló is’, de eláruljuk neked, hogy miért nem! Az elején még jó rád az összes felsőd, amit eddig is viseltél. Azonban a hetedik-nyolcadik hónapban már biztosan nem akarsz a normál méretednél akár két számmal nagyobb ruhadarabot vásárolni, ezek ugyanis a pocakodnál jók lesznek, de vállban biztosan nem. Válassz helyette egy jól szabott kismama felsőt, ami mindenhol igazodni fog a méreteidhez, de leginkább a növekvő kisbabádnak ad majd teret. Idén is divat az oversize fazon és ez megjelent a kismamaruháknál is, de megtalálhatók a testhezálló modellek is, valamint a mintás és a teljesen egyszerű, basic felsők is. 

Tudtad, hogy a kínálatunkban megtalálható számos felsőrész úgy lett kialakítva, hogy a szoptatós időszakot megkönnyítse? Ezekben a felsőkben diszkréten tudod megetetni a babádat anélkül, hogy le kellene vetkőznöd. Kapszulagardróbod részeként is ajánlott legalább 4-5 különböző stílusú pólót beszerezni, hisz akár minden nap szükséged lehet egyre. 

Fedezd fel a szoptatós pólók kínálatát! 

 

Hűvös reggel és este, nyáriasan meleg nappalok: ide pulcsi vagy kardigán kell! 

Ahogy látjátok, az időjárás napközben teljesen megfeledkezik arról, hogy véget ért a kánikula. Lehet, hogy a reggelek már kicsit csípősek, de délben nyugodtan kiülhetsz a padra és élvezheted a meleg napsugarakat, akár 26 fokban is. Ilyenkor a kabát még túl meleg, ugyanakkor nem árt vigyázni, ugyanis pont a nagy különbségek miatt egy pillanat alatt meg lehet fázni, ami pocak nélkül sem kellemes, de várandósan jobb is az ilyen helyzeteket elkerülni. 

Akár pulóvert, akár kardigánt választunk, ebben a szezonban egészen biztos, hogy a kötött lesz a befutó! Az egyszínű darabok bárhol megállják a helyüket, a mintás kardigánok pedig feldobják a hétköznapi szetteket. Melyik a kedvenced?

 

“Szaladgálós” ruha: csak felkapod és mehetsz is a dolgodra! 

Ha épp nem vagy a farmerhez hangulatban, vagy egyszerűen csak szeretsz nőiesen öltözködni, akkor egy-egy ruhát is építsd be a várandós gardróbodba. Ha dolgozol még, vagy tudod, hogy lesznek olyan programok a családban, ahova ki kell öltözni, akkor legalább kétfélét szerezz be: egy elegánsabbat és egy laza, hétköznapi ruhát is. A ruha a kismamák nagy kedvence, mert ápol és eltakar, változatos, még azok is csinosnak érzik magukat benne, akik egyébként kritikus szemmel nézik a testük változásait. 

Mutatjuk az aktuális kedvencünket! 

ZOEY kötött kismama ruha 

A kötött trend természetesen a ruhákon is visszaköszön. Nálunk a TOP 5-ben van ez a darab, szeretjük a fazont és a színt is. Az anyag bőven hagy helyet a pocakodnak, amit a vékony szalaggal ki is emelhetsz. Akár lapos cipővel, akár bokacsizmával viseled majd, biztos, hogy ebben igazi NŐnek érzed majd magad!

FAUNA midi kismama ingruha

Ez az ingruha igazi jolly joker darab. Ha csak egy ruhát szeretnél vásárolni, akkor érdemes ezt, vagy egy ehhez hasonlót választanod, hisz városi ügyintézéshez ugyanúgy megállja a helyét, mint a hétvégi programokhoz! Ha akarod laza és sportos, ha úgy akarod nőies és vagány. Ez a ruha garantáltan jó lesz rád a 40. héten is. Próbáld fel, nem fogod megbánni! 

Nadrág vagy sem: nincs a leggings-nél kényelmesebb!

Megbántam, hogy cicanadrágot vettem! - a mondat ami egy kismama szájából SEM hangzott még el! Kár lenne tagadni, ez az egyik legkellemesebb viselet otthonra, a tornára, a postára… soroljuk még? A hagyományos változattal ellentétben a kismama leggings a hasadat is takarja, melegíti a derekad az őszi hidegben. Már megtaláljátok a kínálatunkban az alakformáló változatokat is, amit a szülés utáni időszakra szoktunk javasolni. 

Stílus tipp: egyszerű, hosszú tunikádat megbolondíthatod azzal, ha csipkés aljú leggings-szel társítod! A 3/4-es hosszúságú ELIANA ráadásul dupla pakkos kiszerelésben kapható, mert annyira szeretitek. 

A szett minden darabját megtalálod a bboom.hu kínálatában! 

Ha szeretnél naprakész maradni az aktuális kismama trendekkel, kövess bennünket Instagramon is! 

Márkáink

© 2017 b.boom. Minden jog fenntartva. Designed By One Online
< /body>