Ingyenes kiszállítás 40.000 Ft-tól ♡ akár másnapra

Ezek az ajándékok dobogtatják meg a kismamák szívét!

Tudjuk, hogy nem egyszerű a kismamák kedvében járni. Egy átlagos időszakban sem az, no de karácsonykor… Többéves tapasztalatunk alapján nyugodt szívvel állítjuk nektek, hogy néha legegyszerűbb kerek perec elmondani, hogy mit szeretnénk, ahelyett, hogy hagynánk találgatni a szeretteinket, hogy aztán jó eséllyel mellélőjenek. De mi az, amivel tuti meg lehet örvendeztetni egy várandós nőt? Megmutatjuk! 

Leendő apukák, rokonok, figyeljetek, mert súgunk! 


Stílusos alkalmi kismama ruha

Ajándékutalvány 

Az ajándékutalvány az ajándékok jolly jokere. Nem kell amiatt izgulni, hogy tetszik-e majd a ruha vagy jó lesz-e a méret, a megajándékozott arra költheti, amire szeretné vagy éppen szüksége van. A b.boom kismama divat kínálatában különböző címletek közül válogathatsz, amit mi egy szép borítékba csomagolunk. A végén bolondítsd meg egy masnival, hogy ünnepi külsőt öltsön!

 

Kismamapárna - Szoptatós párna 

Az egyik leghasznosabb ajándék, amit adhatsz az ünnepen! A német THERALINE kismama és szoptatós párna a méltó a híréhez, 2014-ben aranyéremmel jutalmazták a nemzetközi baba-mama termékeket minősítő díjazáson (Mother&Baby Awards). A párna külső huzata cserélhető, töltete utántölthető, és a b.boom kismama divat kínálatában széles választékkal kapható hozzá váltás huzat illetve utántöltő is.

A kis méretű, csepp alakú szoptatós párna különlegesen kényelmes, helytakarékos és diszkrét megoldás a mindennapokra. Könnyen utaztatható, hiszen a megszokott kismamapárnáktól eltérően ez kis helyen is elfér. Akár második szoptatóspárnának is tökéletes választás és a kórházba is be lehet vinni, hogy a szoptatás kezdetekor kéznél legyen. Minőségét úgyszintén a Theraline márka garantálja.

Újdonság a b.boom kismama divat kínálatában a karra húzható szoptatós párna, amihez ajándék kendőt is adunk, ami kifejezetten nagy segítség, ha útközben éhezik meg a pici. 


Nem csak a kismamák kedvence: pihe-puha ölelés minden családtagnak

A legfontosabb alapdarabok 

Bár kismamának elég rizikós úgy vásárolni, hogy nem ő maga választja ki a ruhákat, alapdaraboknak mindenki jó hasznát veszi. A babavárás hónapjai sok szempontból kimerítők (érzelmileg és fizikailag is), és valljuk be őszintén, a pénztárcát sem kímélik. Nincs olyan kismama, aki ne örülne, ha egy olyan válogatást találna a fa alatt, ami minden olyan ruhadarabot tartalmaz, amire a hétköznapokban szüksége lehet. Válassz egymáshoz passzoló színű, egyszínű darabokat, ha biztosra akarsz menni! 

Lássuk is, hogy mik ezek a dolgok! 

Kismama leggings: 

legalább egy darabot érdemes ajándékba venni belőle, de jól jöhet több kismama leggings is, ugyanis akiknek volt már várandós nő a közelében az tudja, hogy míg az első trimeszterben legtöbbször otthon viselik a leendő anyukák a cicanadrágot, a harmadik trimeszterben szinte csak és kizárólag ezt szeretik felvenni (érthető módon, a kényelem nagy úr, ugyebár…). Karácsonykor különösen jól jön, mert az ünnepi lakoma után sem fogja nyomni a pocakot! 

Kismama harisnya: 

a várandós nők is szeretik kicsípni magukat, ehhez azonban nem árt, ha van harisnya is a fiókban. A hagyományos harisnyanadrágok viszont pont ott kényelmetlenek, ahol nem kéne - a pocaknál. A kismama harisnya ezzel szemben lágyan öleli körül a kerekedő hasat, szinte együtt nő vele. Többféle színben, sima és dupla pakkos kiszerelésben is megtalálható a b.boom kismama divat kínálatában, érdemes legalább egy semleges, és egy fekete színűt beletenni a csomagba. 

Varrás nélküli trikó 

Ez az a ruhadarab, amit szinte minden nap fel tud venni a kismama. Ruha alá, pulcsi alá, póló helyett, vagy melegítésképpen, plusz rétegként mondjuk egy sétára. A varrás nélküli kialakításnak köszönhetően még a 40. héten is kényelmes, sehol nem nyom, nem szúr, második bőrként követi az alakot. Sok kismamánk arról számol be, hogy ezeket a trikókat bőven a szülés után is viselték még, mert annyira kényelmes és szoptatni is egyszerűen lehet benne. 


A HEAL topokat 8 fele színben megtalálod a webshopban és üzleteinkben is! 

Kardigánok

A leggings után a kardigán a következő must have darab egy a téli kismama gardróbban. Praktikus, csinos és könnyen viselhető ruhadarab, amit próba nélkül is jól el lehet találni. A kismamák hőháztartása megváltozik és van amikor meg akarnak fagyni, máskor meg borzasztó melegük van. A hormonok és a megnövekedett vérmennyiség diktálnak, nem az időjárás. A kardigán azért jó választás, mert több fokozatban is használható: könnyű kibújni belőle, így a le-föl vétel egyszerű és gyors, ha elöl nyitva hagyjuk, akkor közepesen melegít csak, míg összehúzva akár egy pulóver, úgy fűt. 

Kórházi csomag 

Igazán megkönnyíti a kismamák dolgát, ha megkapják mindazt, ami a kórházi csomagba szükséges. Mivel ebben az esetben fontos, hogy tisztában legyünk a megajándékozott méreteivel, ezt a pontunkat kifejezetten a kispapák figyelmébe ajánljuk, miután egyeztettek a párjukkal! 

Nézzük sorban: 

Kismama pizsama

Bár a kórházi listákon általában a hálóing szokott szerepelni, tapasztalatból tudjuk, hogy sok kismama komfortosabban érzi magát pizsamában az első napokon. Ezért jó, ha a hálóingen túl van legalább egy választási lehetőség a csomagunkban! A szülést követően elsődleges a kényelem és a praktikum, pizsamáink ezen szempontok alapján lettek megalkotva. Könnyen felvehető, gombos, hogy minél egyszerűbb legyen a szoptatás, pihe-puha pamut, végül (de nem utolsósorban) csinos. 

Jelenleg háromféle pizsama van a kínálatunkban, válaszd a kismama stílusához leginkább passzolót!


otthon bekuckózva pizsamában egész nap

Hálóing

Ahogy fentebb írtuk, a hálóing kötelező kellék, minden kórház listáján szerepel. Kínálatunkban vannak egyszerűbb, a kényelmet előtérbe helyező darabok, és olyanok is, amik már a szülés utáni életre hangolnak és nem csak praktikusak, nagyon csinosak is. Minden hálóingünk úgy lett megalkotva, hogy az anyatejes táplálás útjába ne gördítsenek akadályt! Hálóingből érdemes legalább kettőt a kórházi táskába tenni! 

Köntös 

Elsőre nem is gondolná az ember, hogy a köntös mennyire hasznos dolog a kórházban! A szobák és a folyosó közti hőmérsékletkülönbség néha egészen megdöbbentő, jó, ha van mit magunkra terítenünk, amikor eljön a séta ideje. Akkor sem jön rosszul, amikor jön a vizit. Ilyenkor a legtöbb kismama szereti rendezni a külsejét és ebben a köntös remek társ, ápol és eltakar. Ha valaki nagyon tiltakozik a köntös ellen, egy vékonyabb kardigánnal jól helyettesíthető.

Szoptatós fehérnemű

Nálunk nem csak melltartók közül tudsz választani, olyan trikókat is találsz a választékban, amik kifejezetten a szoptató édesanyáknak lettek kialakítva, lekapcsolható kosárrésszel. Amennyiben egyedül (a kismama jelenléte nélkül) szeretnéd ezeket megvásárolni, feltétlen kérd tapasztalt kolleganőnk segítségét, aki segít eligazodni a lehetőségek között. 

Alakformálás szülés után

Kényes téma a szülés utáni regenerálódás, hiszen ki ne szeretne szülés után azonnal újra formába kerülni, miközben jól tudjuk, hogy ehhez is idő kell (no meg egy csomó mozgás, helyes étrend és elegendő alvás). Így aztán a gyors megoldást egy-egy alakformáló ruhadarab jelentheti. A b.boom kismama divat kínálatában számos alakformáló termék közül tudsz válogatni, a body-tól a leggings-en át a szoptatós felsőkig minden megtalálható alakformáló verzióban is. 

Aromaterápiás ajándékszett nem csak kismamáknak

A HerbaTherapy ünnepi ajándékcsomagja csupa olyan minőségi, ellenőrzött forrásból származó illóolajat rejt, amit biztonságosan lehet alkalmazni kismamák, kisbaba mellett is! Az orvosi levendula és mandarin illóolaj a békés álmokért felel. A pálmarózsa, vietnámi eukaliptusz és teafa a megfázás hatékony ellenszere, míg a sárgabarackmag olaj a bársonyosan puha bőrről gondoskodik. (Sokan a kisbabák hasfájására is ajánlják ezt az olajat, a pocakra masszírozva!) 

A szett része az uniszex mintájú kistakaró és egy baba-mama illóolaj kisokos is. 

Angyali csengettyűhang ékszerbe zárva

Kismama nyakláncaink többek puszta divatékszernél. A medálban rejtőző csengettyű hangját a babák az ötödik hónaptól kezdve érzékelik, így ezek a nyakláncok nem csupán a divatos outfit kiegészítői, viselésükkel támogatható a kisbaba központi idegrendszerének a fejlődése. Többféle színben, különböző medálokkal keresd a bboom.hu kiegészítők kategóriájában! 

 

Reméljük, hogy összeállításunkkal súgtunk egy kicsit a Jézuskának és mindenki boldog lesz, amikor megtalálja az ajándékát idén karácsonykor a fa alatt! Akár otthonról, kényelmesen is bevásárolhatsz a b.boom webshopban. Hogy biztosan odaérjen az ajándék, rendelésedet mielőbb add le vagy gyere el nyolcadik kerületi budapesti üzletünkbe (Baross u. 48.). FONTOS! december 21. 12:00-ig beérkező rendeléseket még 23-án kiszállítja a GLS.

További tippekért, ötletekért látogass el a bboom.hu blog oldalára, ahol korábbi írásaink közül is szemezgethetsz. 

 

Márkáink

© 2017 b.boom. Minden jog fenntartva. Designed By One Online