Ingyenes kiszállítás 40.000 Ft-tól ♡ akár másnapra

FelkéSzülni – 3 napos program várandós kismamáknak!

Különös időket élünk mostanában. Sok területen megfigyelhető egyfajta kettősség. Vannak területek, ahol minden apró pillanatot kézben akarunk tartani, máskor pedig semmit sem akarunk tudni, és a döntéseket átengedjük valaki másnak. 

A XXI. században az emberek sok mindenre készülnek, van, hogy akár éveken keresztül is. Ha belegondolunk mennyi időt, szervezést, készülést szánunk egy esküvőre, egy nyaralásra, egy komolyabb családi rendezvényre, akkor megdöbbentő, hogy még mindig mennyire sokan nem gondolnak arra, hogy a szülésre - a család életének egyik legnagyobb eseményére - is lehet és érdemes is készülni. 

Életünkben az események nem kiszámíthatóak. A szülés esetén pedig talán még több tényező közbeszólhat, sokféle forgatókönyvre is fel kell(ene) készülni. Azonban a felkészülés lényege, hogy bízzunk abban, hogy a testünk, a lelkünk a várandósság alatt átalakul, és amennyiben teret engedünk ennek a változásnak, akkor a kellő időre készen állunk arra, hogy a tudatos gondolkozást elengedve, a lelki és a testi folyamatok kerüljenek előtérbe.

A szeptemberi hétvégén erre az átalakulásra szánunk 3 napot. Tudjuk, hogy ha elvonulva, a témákban elmélyedve, kilépve a hétköznapi gondokból beszélünk a szülés csodálatos folyamatáról, akkor jobban megy az elengedés, az átélése annak, hogy képes legyen minden kismama arra, hogy elfogadó módon ura legyen a testében zajló folyamatoknak. 

Évek óta tartunk tanfolyamokat, beszélgetéseket, és sorra jönnek azok a visszajelzések, hogy ebből több és intenzívebb és még részletesebb kellene. Így most tudtok csatlakozni hozzánk és hasonlóan lelkes családokhoz, hogy igazán felkészüljünk erre a fantasztikus utazásra, ami a szülés/születés óráiban kezdődik és talán sosem ér véget.

Videoban is bemutatjuk a részleteket.

Várunk Benneteket, hiszen tudjuk, hogy FelkéSzülni nemcsak jó, hanem érdemes is!

Jelentkezés itt

 

Márkáink

© 2017 b.boom. Minden jog fenntartva. Designed By One Online