Ingyenes kiszállítás 40.000 Ft-tól ♡ akár másnapra

Ők voltak 2021 sztárbabái!

Bár a 2020-as év okozta sokkot hál’ Istennek nem sikerült felülmúlnia, sok szempontból azért a 2021 is rendhagyó volt. Szerencsére van, ami állandó, vidám és örömteli, például az esküvők és a gyermekek születése. 2021-ben is számos örömhírben osztozhattunk ismert és kevésbé ismert emberekkel a közösségi médiának hála, így az újév jó apropó arra, hogy számot vessünk és megnézzük, kik voltak 2021 és kik lesznek 2022 celeb babái?

Vannak babák, akik megszülettek már, de van olyan is, aki még odabent élvezi a gondtalan létet. A sok híresség babáinak csupán egy töredékét tudtuk nektek felsorolni, de így is jó hosszú lett a lista. Lássuk hát, kik ők! 

Christina Ricci

A Sellők és az Addams családból ismert olasz származású amerikai színésznő december elején adott életet második gyermekének, Cleonak. A tündéri kisbabáról azóta több fotót is megosztott Instagram oldalán az újdonsült anyuka, kattints ide és olvadj el tőle.

Aaron Carter és jegyese, Melanie Martin

A Backstreet Boys állócsillagának, Nick Carternek (azóta már férfivá érett) énekes kisöccse és partnere november végén gyarapodtak a család legifjabb tagjával, Prince-szel. Az ismert pár azt is megosztotta a média képviselőjével, hogy a kisbaba 13 órányi vajúdás után végül császármetszéssel született meg. Érdekesség, hogy Nick Carternek is babája született az idén. 

Freida Pinto

A Gettómilliomos című filmmel berobbant, rendkívül tehetséges színésznő és fotós férje immáron három fős családként élik az életüket, novemberben megszületett első gyermeküket Rumi-Ray-nek nevezték el. Bár egy kisbabánál kevés dolog van, ami szívmelengetőbb, a színésznőnek mégis sikerült überelnie a képpel, amin újszülött csecsemőjük édesapja mellkasán piheg. Ha lemaradtál volna róla, itt pótolhatod.

Scarlett Johansson

A rendkívül diszkrét színésznő és férje, Colin Jost augusztusban lettek szülők, első alkalommal. Rendkívül szűkszavú Instagram bejegyzésükben mindössze annyit osztottak meg (szigorúan kép nélkül), hogy “Oké-oké, van egy babánk, akit Cosmonak hívnak és nagyon szeretjük.” 

Gal Gadot

A Wonder Woman atletikus alkatú sztárja már rutinos édesanyának számít. Ő és férje, Yaron Varsano harmadik gyermeke (aki úgyszintén kislány) júniusban jött a világra, idősebb lányaik 9 és 4 évesek. A szülés óta nem osztottak meg friss fotót a piciről. 

Meghan Markle

Meghan Markle és férje, Harry herceg 2021-ben 4 fős családdá váltak. Második gyermekük, egy kislány a Lilibet nevet kapta a keresztségben, az inspiráció pedig nem más, mint maga az angol királynő, ugyanis Erzsébetet becézte így szeretett férje, aki idén hunyt elA pár első babája, Archie még 2019-ben született. 

Eva Chen

Az Instagram koronázott királynője, a közösségi platform divatért felelős vezetője, Eva Chen és a granolakirályként emlegetett férje, Tom Bannister harmadik gyermeke is 2021-ben látta meg a napvilágot. A rendkívül szimpatikus család aktívan dokumentálja azóta is a mindennapjaikat és számos zabálnivaló fotót oszt meg a piciről, Riverről.
Ha egy igazán szerethető hírességre vagy kíváncsi, feltétlen kövesd őt az Instán.

Kylie Jenner

A Kardashian klán legifjabb tagja és botrányhős férje, Travis Scott második gyermeküket várják. A hosszú hetek óta tartó találgatásoknak egy szívmelengető videóval vetettek véget, megerősítve ezzel a terhesség hírét. A poszt mindössze 9 óra alatt több, mint 56 milliós nézettséget produkált így bátran állíthatjuk, hogy az év egyik legütősebb híre lett. Ha lemaradtál róla, itt bepótolhatod.

Maculay Culkin és Brenda Song

Valószínűleg kevés olyan háztartás van, ahol nem nézik meg legalább egyszer a Reszkessetek betörők valamely részét karácsonykor, vagy az azt követő napokban. A film sztárja, Maculay Culkin már réges rég nem angyali mosolyú kisfiú, olyannyira, hogy nemrég (áprilisban) édesapa lett. Ő és barátnője, Brenda már 2017 óta vannak együtt, és a kislányukat Dakota Song Culkin névre keresztelték, a színész balesetben elhunyt nővére iránti tiszteletből. 

Ashley Graham

A testpozitív gondolkodás egyik úttörője, a plus size modell Ashely Graham másodszor várandós, ráadásul ikrekkel! A hírt júniusban osztotta meg az Instagramon követőivel. Nagyobbik fiuk már két éves, és ez alkalommal is fiúk csatlakoznak majd a családhoz így a modell és férje felköthetik a gatyájukat, ha szeretnének lépést tartani a csemetékkel. 

Jennifer Lawrence


A színésznő nem igazán van jelen a közösségi médiában, így a várandósságáról szóló hírek is főként lesifotók által kerültek megerősítésre szeptember környékén. A színésznő a Vanity Fairnek nyilatkozott a terhességéről és elmondta, hogy nagyon izgatott az anyaság gondolatától és amennyire csak lehet, óvni fogja a gyermekét a nyilvánosságtól. A sugárzó szépségről nemrég a vörös szőnyegen készültek fényképek egy közelgő film premierje kapcsán, így az egész világ megcsodálhatta, mennyire jól áll Jennifernek az áldott állapot. 

Nem feltétlenül kell a tengerentúlon keresgélnünk, ha babás híreket szeretnénk hallani. A hazai médiaszereplők közül jónéhányan lettek szülők 2021-ben, de szép számmal akad olyan is aki jelenleg éli a várandós mindennapokat. Egyre több celeb babáról lehet tudni, akik 2022-ben jönnek majd világra.

2021-ben született kisbabája Szalóki Áginak, Dér Heninek (mindketten énekesnők), a szupermodell Ebergényi Rékának és Mihalik Enikőnek, Adának, akinek a neve még a VIVA TV-s időkből lehet ismerős, Hódi Pamelának, Berki Mazsinak, valamint az egykori szépségkirálynőnek, Polgár Krisztinának, és a b.boom kismama divat oldaláról is ismert operaénekesőnek, Bernáth Évának is. 

2022-re várja babáját például Lovas Rozi színésznő, Rácz Jenő séf fiatal felesége Rácz-Gyuricza Dóra (vlogger, influenszer), Czutor Zoli felesége Czutor-Kilián Zsani, Petrik Anna színésznő, Kreiss Fanni vívó, valamint Lékai-Kiss Ramóna húga, Kiss Debóra is. Nagy érdeklődés mutatkozik Kasza Tibi és felesége 4 fős családra való gyarapodására is, amit január első napjaiban, egy közös insta posztban jelentettek be. Mégis, a 2021-es év egyik legnagyobb meglepetése kétség kívül Rúzsa Magdolnáé, aki hármas ikreket hord a szíve alatt és valamikor a 2022 év első felében fog szülni.

Márkáink

© 2017 b.boom. Minden jog fenntartva. Designed By One Online